top of page
  • iSeeNumbers

Datainnsamling høsten 2020

I løpet av fire uker denne høsten har vi, seks studenter fra universitetet, hatt praksis i iSeeNumbers prosjektet og vært ute og besøkt skolene hvor elevene hører til og samlet inn data.

På grunn av COVID-19 ble ikke denne datainnsamlingen slik som den pleier med eventyrdag på universitetet, isteden har vi dratt rundt til skolene for å samle inn data. Det var mye å sette seg inn i, men det føltes bedre når vi fant ut at det ikke var sånn det hadde foregått tidligere og at vi alle sammen var i samme båt. Vi kjente nok litt på den bekymringen for at vi kunne ødelegge prosjektet hvis vi gjorde noe feil underveis. Heldigvis har barna vært snille med oss og vi har kommet oss trygt gjennom.

Denne runden har hatt temaet jungel, men det har vært vanskelig å inkludere dette i testingen uten en hel eventyrdag. Samtidig har ikke testingen vart en hel dag som det gjorde før, men vi har kun testet i to bolker på 45 minutter. Den store suksessen hos barna denne gangen har vært klistremerkene på navnelappene de har fått på pulten sin, det er alltid nysgjerrighet over hvor mange klistremerker de får, eller om de ikke skal få etter en oppgave.

Vi føler oss veldig heldige som har fått være med på denne runden av testing og datainnsamling, og vi har lært utrolig mye. Det har vært utrolig morsomt og spennende å møte så mange nye barn. I tillegg til å se hvordan ordentlig datainnsamling foregår i et prosjekt.

På vegne av studentene, Christine48 views
bottom of page